Medlemsinfo

Kristiansund Håndballklubb bruker appen SPOND som medlemssystem for kommunikasjon trener/klubb til spillere/foresatte og for betaling av årskontingent.
Husk å skru på varslinger så dere ikke går glipp av viktig info! De som ikke har en smarttelefon og appen får beskjeder fra SPOND på e-post eller SMS.

Last ned app for iPhone
Last ned app for Android

Under finner du informasjon om hvordan du administrer en brukerkonto i Spond.

REGISTRERE ET NYTT MEDLEM I SPOND
Det er en innmelding pr medlem. Har du flere barn, må prosessen gjentas.
Vi oppfordrer også foreldre/foresatte om å bli medlem i klubben (støttemedlem kr. 300,- pr kalenderår). Medlemmer under 15 år har ikke stemmerett på årsmøte, men hvis en foresatt er medlem kan han eller hun stemme. Alle som ønsker å bli støttemedlem må registrere seg som medlem på en egen profil i tillegg til spillerens profil. Når innmeldingen er sendt, vil medlemmet automatisk mota en e-post som bekrefter at innmeldingen er mottatt, og blir behandlet i løpet av et par dager. Når denne så er behandlet vil medlemmet få ny automatisk e-post som sier at innmeldingen er godkjent.

  1. LEGG TIL NYTT MEDLEM OG
    VELG GRUPPE

2. FYLL UT PERSONALIA PÅ BARNET/MEDLEM/STØTTEMEDLEM


3. LEGG TIL INFO OM FORESATT/BETALINGSKONTAKT

4. SAMTYKKE OG KONTROLLSJEKK – SEND INN


BETALINGSKONTAKT & FORESATTINFO
Barn under 18 år må ha oppført foreldre som betalingskontakt. I tillegg må minst en av foreldrene stå oppført under foresatte -> kontaktinfo foreldre. De som evt. tidligere har oppført barnet som betalingskontakt må endre det til foresatt. Det er den personen som står som betalingskontakt som mottar faktura i sin app. Det kan derfor være lurt å sjekke om barnet har mottatt faktura hvis ikke en av foreldrene har fått denne.
Medlemmets e-postkonto og mobilnummer legges inn under medlemsinformasjon for de som ønsker det (primært de eldre barna/ungdommene).

VERIFISERE OPPLYSNINGER I NIF
Alle idrettslag i NIF (Norges idrettsforbund) må elektronisk registrere medlems- og organisasjonsdata i idrettens medlems- og organisasjonsregister. Dersom det mangler opplysninger som er nødvendige for å registrere medlemmene i NIF, vil du som medlem/foresatt få en e-post eller SMS fra Spond om å fylle ut det som mangler. Linken fra Spond er gyldig i 7 dager. Via linken kan du skrive inn manglende informasjon som er påkrevd av NIF.

Når alle opplysninger er registrert, sender vi det til NIF. Medlemmet/foresatte vil motta en mail/SMS fra NIF hvor man bekrefter at du/ditt barn er medlem.
Det vil se sånn ut:

Linken fra NIF er gyldig i 24 timer fra den er sendt ut. Ved å trykke på denne blir du sendt til NIF hvor personnummer til medlemmet må legges inn. Deretter får du tilsendt en pin-kode for verifisering. For at personen skal få verifisert opplysningene, må følgende informasjon være riktig:
• Fornavn
• Etternavn
• Fødselsdato
• Kjønn
• Postnummer

NB! Dette må stemme overens med det som står i Folkeregisteret. I enkelte tilfeller er det noe så enkelt som feil med mellomnavn/etternavn. I kolonnen for etternavn skal det stort sett bare stå det ene etternavnet. Mellomnavn kan ikke forkortes, husk evt bindestrek osv. Det er også viktig at det kun er EN e-postadresse som er satt opp pr foresatt hos NIF, ellers vil ikke linken fungere.

Profilen hos NIF kan oppdateres her (Min profil -> rediger profil). Les også mer om grunnen til at NIF krever fødselsnummer i forbindelse med innmelding til idrettslag her.

KONTINGENTBETALING VIA SPOND
Faktura for årskontingent blir sendt via Spond til e-postadressen til den som står registrert som betalingskontakt.
• Åpne appen SPOND
• Gå til Betalinger
• Trykk på betalingen
• Velg «Gå til betaling» og «betal med kort»
• Legg inn kortopplysninger
• Kvitteringen sendes til din e-postadresse.

UTMELDING
Vi synes det er leit at du ønsker å melde deg ut, og minner om at du er hjertelig velkommen tilbake igjen om du skulle savne oss og ombestemme deg.
Utmelding sendes på e-post med «UTMELDING FULLT NAVN» i emnefeltet.

Vi takker for ditt bidrag og engasjement i Kristiansund Håndballklubb og ønsker deg lykke til videre!

0%

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.