Klubbklær

Kristiansund Håndballklubb har valgt Select som leverandør for klubbkolleksjon. Alle lag i klubben skal benytte likt utstyr gjennom vår felles utstyrsavtale. Alt tøy har KHK-logo og det står «KRISTIANSUND HÅNDBALLKLUBB» med store bokstaver på ryggen av klubbklærne.

Vi ønsker at alle spillere representerer KHK i klubbklærne. Dette gir fin og lik profilering av klubben og laget utenom kamp, og alle ser at vi kommer fra KHK. Det er imidlertid ikke slik at vi ønsker høye kostnader for å kunne være medlem i KHK. Det skal være mulig å spille håndball til en fornuftig pris. Kristiansund Håndballklubb har derfor fremforhandlet meget gode priser for klubbkolleksjonen.

Klærne kan kjøpes (evt. bestilles) hos Intersport Løkkemyra. Det er spesifisert hva som tillates trykt på klubbkolleksjonen. Trykking foretas hos Intersport Løkkemyra, og fastsatte maler og plassering av trykk er bestemt av styret og kan ikke fravikes. Det er mulighet for å trykke initialer på klærne, da på egen regning. Klær i Treningspakke er definert som Unisex-størrelser.

Det er et minimum at spillerne stiller i riktig drakt og shorts på kamp. Klubben tar kostnader for drakt og shorts, og eies dermed av klubben. Det er derfor ikke anledning til å trykke navn eller annet på spillerdraktene eller shorts.

0%

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.